Перелом свідомості

Глава 2

Переважна більшість людей переконана в тому, що християнська релігія – це єдина релігія, дотримуватися правил якої можна бути під божим благословенням та потрапити в рай після смерті, але чи є це так на справді і що про це пише Біблія, як опорне джерело інформації та основний критерій християнського світу?

На основі Біблії сформовані основні стовпи авраамічних напрямків, такі як Католицька, та Православна церкви, пізніше вони ділились та створювались менш потужні течії – Свідки — Єгови, Баптисти, П’ятидесятники, Лютерани, Адвентисти та інші, які потім знову ділились на менші групи, секти і які не менш активно проповідують план спасення та основи віри.

Чи є правда в їх словах, обрядах та постулатах? Чи дійсно все так починалось, як нам про це намагаються розповісти духовні наставники? Адже віра і факти – це різні речі, а особливо коли йдеться про язичників, які з захопленням вчать і наслідують іудейську віру, що їм це дасть, чи варто вірити тим — хто приховує від нас факти та наслідки? Мета таких лжевчителів очевидна – це маніпуляція народом та ваші гроші, що ви лишаєте у вигляді десятини, оплата обрядів, та релігійних послуг. Але найбільша біда це – добровільне, духовне та фінансове рабство, яким слов’яни прирекли себе, та своїх дітей на майбутнє.
Тому одразу до справи!

В попередньому дописі, згідно написаному в Біблії, ми вияснили наступні факти:

  • Боги прибули на планету земля та облаштували її;
  • Бог був не один, Богів було декілька (https://bible.by/verse/1/1/26/)(https://bible.by/verse/1/3/22/);
  • Перед створенням Адама і Єви були створені інші раси та народи (https://bible.by/verse/1/1/26/);
  • Небо – це твердь, небо це гори, небо це – престол Божий на землі. (https://bible.by/verse/1/1/8/);
  • Бог нічим не зобов’язав СТВОРЕНИХ Ним перших людей давши їм свою подобу, та абсолютну владу над всім, що на землі. (https://bible.by/verse/1/1/27/);

Як ми бачимо першими були створені люди які не мали відношення до Адама та Іудейської нації. Пізніше їх називали «ЯЗИЧНИКАМИ».

Їжа та харчування

Це питання було вирішено одразу. Нам як вищій расі було запропоновано вживати суто вегетаріанську їжу, не вживаючи плоті тварин (https://bible.by/verse/1/1/29/). На тему харчування та генетики буде інший більш повний допис.

Створивши та сформувавши світ, головний Бог — оголосив вихідний день та визначив його сьомим днем, днем відпочинку благословивши його.

АДАМ і ЄВА

Рай був створений як (біологічна лабораторія***), і взагалі, сприймаючи Бога ми повинні його сприймати як творця та вченого, не намагаючись додавати йому церковних двояких меркантильних образів. Тим більше, що ми Арійці, Русичі, Слов’яни і Бог створив нас як одну з перших основних великих рас — давши нам владу не обмежуючи її законами, заповідями, обрядами. Взагалі Біблія до слов’ян має відношення тільки на початку, це книга буття 1 глава, де йдеться про створення світу, та ще декілька згадок, про які пізніше поговоримо.

Стосовно Адама та Єви — вони взагалі до слов’ян не мають ніякого відношення, так як і їхній іудейський рід, з їхніми обрядами та вірою, про що і буде роз’яснювати даний допис. Тут я поясню на основі Біблії хто вони та для чого були создані.

Читаємо уважно – Адама Бог СОЗДАВ (а не створив) з ПРАХА ЗЕМНОГО, та вдунув в нього дихання життя, і став человек душою живою. (https://bible.by/verse/1/2/7/)
Насадив Бог рай в Едемі.
Тепер саме важливе – призначення человека Адама созданого з праха земного (https://bible.by/verse/1/2/15/)
Саме так ! Призначення та обов’язки Адама, як першого представника іудейської нації було обробляти та доглядати сад Едемський, тобто Адам не перший, не створений, а созданий для праці в раю!

Єву — жінку Адама Бог СОЗДАВ з ребра Адама. Не змішуючи *ДНК* Адама з ДНК перших Створених людей. Єву создав на основі ДНК Адама, щоб допомогала Адаму доглядати Едемський сад і не більше ! (https://bible.by/verse/1/2/22/)
Адам і Єва були создані суто для праці, ходили без одягу і мали ряд обмежень, серед яких була заборона вживати плоди з окремих дерев, а саме з дерева пізнання добра та зла, тобто Бог не планував їх наділяти вищим розумом! (https://bible.by/verse/1/2/16/).

Висновок: Бог сотворив основні раси, як перших людей по своєму образу та подобі, для управління землею, і всім що на ній, не обмежуючи законами, благословив їх надавши їм повну владу на власний розсуд, заповівши – плодіться, розмножуйтеся та наповняйте землю.

Бог создав Адама та Єву окремо від інших народів (детальніше в наступній розповіді) для догляду за садом, обмеживши їх правилами, не наділяючи особливим розумом. Суто для праці в Едемі – це факт!

ДНК це – молекула, що зберігає та передає біологічну інформацію у вигляді генетичного коду живих організмів з покоління в покоління забезпечує продовження роду, виду (https://uk.wikipedia.org/wiki/).

Цитати та тексти з Біблії дають нам можливість вирішити для себе хто ми, звідки ми, для чого ми создані. Без сторонньої допомоги обрати свій шлях, віру, та кінцеве призначення. Кожен має для себе вирішити – бути Сином Божим созданим богом, чи рабом божим, як нам пропонує церква.

«Хто ким переможений – той тому і раб» Вибір за вами !